Rokovačke zidine - Petković, Danijel; Rapan Papeša, Anita (Vinkovci : Gradski muzej Vinkovci, 2011)
Summary
Bibliografija: str. 129-130
Bilješke uz tekst
Keywords: srednji vijek; srednjovjekovne crkve; gotičke crkve; franjevački samostan; Vinkovci; Rokovci; Hrapkovo