Arheološki kontekst srednjovjekovnih pavlinskih samostana sjeverozapadne Hrvatske : doktorska disertacija - Pleše, Tajana (Zagreb : T. Pleše, 2010)
Summary
Sv. 1 - 2
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet
Dokt. disert., Fil. fak., Zagreb, 2010
Bibliografija: str. 223-240 i uz tekst
Keywords: kasni srednji vijek; sjeverozapadna Hrvatska - arheološka istraživanja; samostani; samostanski redovi; pavlini