Dizajnersko djelo arhitekta Bernarda Bernardija : 1951.-1985. : doktorski rad = The work in design of the architect Bernardo Bernardi : 1951.-1985. : doctoral thesis - Ceraj, Iva (2011)
Expanded abstract
Bibliografske bilješke uz tekst - Popis literature - Bibliografija o osobi i životu Bernarda Bernardija- Životopis - Životopis autorice - Bibliografija autorice
Keywords: Bernardi, Bernardo - dizajnerski opus arhitekte; dizajn; arhitekti - Hrvatska