Tisuću devetsto šesdeset i osma u Jugoslaviji : društveno političke promjene u Jugoslaviji u kontekstu svjetskih zbivanja : doktorski rad - Klasić, Hrvoje (Zagreb : H. Klasić, 2011)
sažetak na hrv. i eng. jeziku
Keywords: Jugoslavija -- SSSR -- SAD; Tito -- studenti -- Nesvrstani; Praško proljeće; 1968. -- 20. stoljeće