Arapska gramatika : u djelu al Fawa'id al-'abdiyya Mustafe Ejubovića - Jahić, Mustafa (Sarajevo : Gazi Husrev-begova biblioteka, 2007)
Summary.
Bibliografija: str. [739]-754.
Keywords: arapski jezik; gramatika; arapska gramatika