Naseljenost sjeverozapadne Hrvatske u kasnom brončanom dobu s posebnim osvrtom na keramiku kulture polja sa žarama : doktorski rad - Pavišić, Ivančica (Zagreb : I. Pavišić, 2011)
Summary
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, Odsjek za arheologiju
Dokt. disert., Fil. fak., Zagreb, 2011
Bibliografija: str. 372-407
Keywords: sjeverozapadna Hrvatska - arheološka nalazišta; brončano doba; prapovijesna naselja; zemunice; kultura polja sa žarama; keramika