Carski kult u rimskoj provinciji Dalmaciji : doktorski rad - Jadrić-Kučan, Ivana (Zadar : I. Jadrić-Kučan, 2010)
Summary
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zadru, Odjel za arheologiju
Dokt. dis., Sveuč. u Zadru, 2010
Bibliografija: listovi 362-390 i uz tekst
Keywords: rimska provincija Dalmacija; Ilirik; rimski carevi; rimska vlast; carski kult; carski svećenici; hramovi; svetišta; Dea Roma