Musterijenska kultura na istočnoj obali Jadrana : doktorski rad - Vujević, Dario (Zadar : D. Vujević, 2011)
Summary
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zadru, Odjel za arheologiju
Dokt. dis., Sveuč. u Zadru, 2011
Bibliografija: listovi 230-255
Keywords: prapovijesne kulture; paleolitik; Musterijen; Jadranska obala - arheološka nalazišta; špilje; pećine