U sjeni velikoga rata : utjecaj pandemije španjolske gripe (1918./1919.) na socio-demografske promjene u sjevernoj Hrvatskoj : Doktorski rad - Anušić, Nikola (Zagreb: N. Anušić, 2011)
Sažetak na eng. jeziku.
Keywords: španjolska gripa -- epidemiologija -- demografija; Prvi svjetski rat -- 1918.-1920.; Hrvatska -- sjeverna Hrvatska