Kamasutram : alocitasaṃskaraṇam Aṅglabhaṣanuvadaṭippaṇisahitam - Vatsyayana; Tripathi, Radhavallabh (Dilli: Pratibha Prakaśana, 2005)
Sanskrtski tekst s engleskim prijevodom
Sadrži bibliografske bilješke i kazala
Engleski i sanskrt
Keywords: klasična sanksrtska književnost -- proza; tjelesna ljubav - erotika