Nejstarší lidská obydlí v Československu - Sklenář, Karel (Praha : Národni Muzeum, 1977)
Zusammenfassung
Rezjume
Bibliografija: str. 127-139
Kazalo nalazišta
Keywords: Češka - arheološka nalazišta; prapovijesna naselja