Identifikacijski procesi i jezične promjene na otoku Visu : doktorski rad - Šimičić, Lucija (Zagreb: L. Šimičić, 2011)
Abstract
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet
Fil. fak. Zagreb, 2011
Bibliografija: 250-270 list.
Keywords: Otok Vis - jezična promjena -- identifikacijski procesi -- jezični vitalitet; otok Vis - jezična raznolikost