Analiza najstarijih latinskih posuđenica u hrvatskom u kontekstu ranih kontakata Romana i Slavena : doktorski rad - Matasović, Maja (Zagreb: M. Matasović, 2011)
Summary
Na vrhu nasl. str. : Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet
Fil. fak., Zagreb, 2011.
Biblografija: listovi 285-303
Keywords: hrvatski jezik - latinske posuđenice -- kronološka analiza -- semantička analiza -- morfološka analiza; romansko-slavenski kontakti