Bylany : osada nejstarších zemědělcu̇ z mladší doby kamennè - Soudský, Bohumil (Praha : Academia nakladatelství Československé akademie věd, 1966)
Résumé
Bibliografija: str. 82
Keywords: Češka - arheološka nalazišta; prapovijesna naselja; neolitik