A korai rézkor Emlékei Vas megyében = The early copper age in county Vas - Károlyi, Mária (Szombathely : Vas Megyei Múzeumok Igazgatósága, 1992)
Summary
Bibliografija. str. 94-97
Keywords: Mađarska - arheološka nalazišta; eneolitik