Wschodnie pogranicze kultury lateńskiej - Woźniak, Zenon (Wrocław (etc.) : Wydawnictwo Polskiej akad. nauk, 1974)
Résumé
Na vrhu nasl. str.: Polska akademia nauk, Instytut historii kultury materialnej
Bibliografija: str. 197-218 i uz tekst
Keywords: željezno doba; latenska kultura; Kelti; Bugarska - arheološka nalazišta; Rumunjska - arheološka nalazišta; Padea-Panagjurski grupa