Barokni defter : studije o likovnim djelima iz XVII. i XVIII. stoljeća u Bosni i Hercegovini - Cvetnić, Sanja (Zagreb : Leykam, 2011)
Sažetak /Riassunto / Zusammenfasung / Abstact
Literatura - Kazala
Keywords: Bosna i Hercegovina; Hercegovina; 17. i 18. st; barok (u BiH); knjižna ilustracija ( 6.poglavlje)