Vestigii getice din a doua epocă fierului în interfluviul Pruto-Nistrean - Arnaut, Tudor; Ursu Naniu, Rodica (Iaşi : Editura Helios, 1996)
Résumé
Na spor. nasl. str.: Vestiges getiques de la seconde epoque du fer dans l'interfleuve Pruto-Nistreen
Bibliografija: str. 146-155
Keywords: željezno doba; Dako-Geti; Moldavija - arheološka nalazišta; Ukrajina - arheološka nalazišta; Dnjestar - dolina rijeke