Digitalne informacijske usluge u baštinskim ustanovama - Kodrić, Lejla (Sarajevo : Biblioteka Sarajeva, 2010)
Summary.
Bibliografija: str. 301-316.
Kazalo.
Keywords: Baštinske ustanove - Informacijske usluge; Baštinske ustanove - Digitalne informacijske ustanove; Kulturna baština; Web 2.0