Moneda antică la Potaissa - Winkler, Iudita; Hopârtean, Ana (Cluj : Muzeul de istorie Turda, 1973)
Zusammenfassung
Na vrhu nasl. str.: Comitetul de cultura şi educatie socialista al judetului Cluj, Muzeul de istorie Turda
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: numizmatika; Rumunjska - numizmatički nalazi; numiznmatičke zbirke; Turda; Potaissa