Vzdělávací a kulturně výchovná činnost v numismatice : sborník materiálů z numismatického semináře v Brně 1976 (Brno : Moravské muzeum, Numismatické oddělení, 1979)
Zusammenfassung
Zbornik radova
Keywords: numizmatika; Češka - muzejske zbirke; zbornici