Arheologia satului medieval din Banat - Teicu, Dumitru (Reşiţa : Muzuel de istorie al judetului Caras-Severin, 1996)
Zusammenfassung
Na prelim. str.: Arheologia satului medieval din Banat = Die Archäologie des mittelalterlichen Dorfes auf dem Banat
Bibliografske bilješke iza svakog poglavlja
Keywords: Rumunjska - arheološka nalazišta; srednjovjekovna naselja; srednjovjekovna groblja; srednjovjekovne crkve; utvrde; metalurgija - radionice; Berzovia; Carnecea; Gornea