Ranosrednjovjekovno groblje u Brodskom Drenovcu - Vinski-Gasparini, Ksenija; Ercegović, Slavenka (Zagreb : Arheološki muzej, 1958)
Zusammenfassung
P. o.: Vjesnik Arheološkog muzeja u Zagrebu, 3. serija, 1, 1958
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: rani srednji vijek; srednjovjekovna groblja; nekropole - arheološki nalazi; Brodski Drenovac