Grga Novak (1888.-1978.) : stodvadeseta obljetnica njegovog rođenja, trideseta obljetnica smrti i pedeseta obljetnica od pokretanja časopisa Arheološki radovi i rasprave - Zaninović, Marin; Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti (Zagreb) (Zagreb : Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, 1992)
Summary
P. o.: Arheološki radovi i rasprave ; 16, 2009
Keywords: spomenice; arheolozi; akademici; Novak, Grga (1888-1978)