Arheološki i etnički problemi bronzanog i gvozdenog doba zapadne Srbije - Zotović, Mihailo (Titovo Užice : Zavičajni muzej ; Beograd : Savez arheoloških društava Jugoslavije, 1985)
Zusammenfassung
Ime autora na koricama: Mihajlo Zotović
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Srbija - arheološka istraživanja; brončano doba; željezno doba; stanovništvo