Gornea preistorie - Lazarovici, Gheorghe (Reşita : Muzeul judetean, 1977)
Summaries
Na vrhu nasl. str.: Muzeul de istorie al judetului Caraş-Severin
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Rumunjska - arheološka nalazišta; prapovijest; prapovijesne kulture; Starčevo; Vinča; Đerdap