Studia nad kontaktami handlowymi społeczeństw zachodniosłowiańskich ze skandynawskimi od VI do VIII w. n. e. - Żak, Jan 1923-1990 (Wrocław ; Warszawa ; Kraków, 1962)
Summary
Na vrhu nasl. str.: Polskie Towarzystwo Archeologiczne
Bibliografske bilješke uz tekst
Kazalo
Keywords: Poljska - arheologija; Skandinavija; Baltik; Slaveni; rani srednji vijek; trgovina; razvoj trgovine; trgovački kontanti; importi