Gradnja i opremanje župne crkve Rođenja Blažene Djevice Marije u Granešini - Damjanović, Dragan (Zagreb : Društvo za povjesnicu Zagrebačke nadbiskupije, 2011)
Resume
P.o.: Tkalčić, 2011, br.15
Bibliografske bilješke uz tekst
Bibliografija
Keywords: Granešina; Bolle, Herman; neogotika; historicizam; Rojnik, Ričard; Tišov, Jean; Zagreb - katedrala; separat