Stufengliederung und Chronologie des Gräberfeldes der Lausitzer Kultur in Kietrz - Gedl, Marek (Kraków : Nakładem Uniwersytetu Jagiellońskiego, 1979)
Sažetak na polj. jeziku
Na spor. nasl. str.: De culturae Lusatiensis coemeterio in oppido Kietrz sito
Bibliografija: str. 113-117
Keywords: Poljska - arheološka nalazišta; Kietrz; prapovijesna groblja; brončano doba; lužička kultura