Schyłek kultury łużyckiej w południowo-zachodniej Polsce - Gedl, Marek (Warszawa : Nakładem Uniwersytetu Jagiellońskiego, 1985)
Zusammenfassung
Na spor. nasl. str.: De cultura Lusatiensi in Polonia meridionali occidentalique ad finem vergente
Bibliografija: str. 79-83
Keywords: Poljska - arheološka nalazišta; prapovijesna groblja; željezno doba; lužička kultura; Kietrz