Miasta Słowian Północnopołabskich - Leciejewicz, Lech 1931-2011 (Wrocław : Zakład Narodowy im. Ossolińskich, Wydawnictwo PAN, 1968)
Summary
Na vrhu nasl. str.: Instytut historii kultury materialnej Polskiej akademii nauk
Bibliografija: str. 214-239
Kazalo
Keywords: Poljska - arheološka nalazište; Polablje; rijeka Laba; srednji vijek; srednjovjekovni gradovi; Slaveni; slavenska naselja