Die Stadtwüstung Nienover im Solling : Auswertung der Befunde zu Stadttopographie, Hausbau und Stadtbefestigung im 13. Jahrhundert - Küntzel, Thomas (Rahden/Westf . : Verlag Marie Leidorf, 2010)
Summary
Bibliografija: str. 417-477 i uz tekst
Kazalo
Keywords: Njemačka - arheološka istraživanja; grad Nienover; srednjovjekovni gradovi; napušteni gradovi; srednjovjekovna arhitektura; srednjovjekovne kuće; podrumi; peći; arheološka topografija; topografija grada; rekonstrukcije