Untersuchungen zur jüngerlatènezeitlichen Keramikchronologie im östlichen Mitteleuropa / Manuel Zeiler. - Zeiler, Manuel (Rahden/Westf. : Verlag Marie Leidorf, 2010)
Summary
Bibliografija: str. 125-130 i uz tekst
Keywords: arheološka nalazišta - Europa; Češka; Moravska; Dürrnberg; Manching; keramika; prapovijesna naselja; željezno doba; laten