Die Entwicklung Prenzlaus vom 10. Jh. bis 1722 : die Entstehung der Stadt nach archäologischen Funden und Befunden - Schulz, Matthias (Rahden/Westf. : Verlag Marie Leidorf, 2010)
Summary
Bibliografija: str. 398-413 i uz tekst
Keywords: Njemačka - arheološka nalazišta; Prenzlau; gradovi; razvoj grada