Stambena arhitektura Beograda u 19. i početkom 20. veka = Residental architecture of Belgrad in the 19th and at the beginning of the 20th century - Roter Blagojević, Mirjana (Beograd : Orion art ; Arhitektonski fakultet, 2006)
Summary
Naklada 1000 primjeraka
Popis kratica - Bibliografija - Imensko kazalo
Keywords: Beograd; arhitektura, stambena (19. i 20. st.); stambena arh