Popolnicové polia a doba halštatská : zborník referátov z X. Medzinárodnej konferencie "Popolnicové polia a doba halštatská", Košice, 16.-19. september 2008 - Furmánek, Václav (Archaeologica slovaca monographiae. Communicationes ;, 2010)
Zusammenfassungen