Detva : praveké a včasnohistorické hradisko k dávnym dejinám Slovenska - Šalkovský, Peter (Nitra : Archeologický Ústav SAV, 2009)
Zusammenfassung
Bibliografija: str. 97-99
Keywords: Slovačka - arheološka nalazišta; brončano doba; željezno doba; rani srednji vijek; seoba naroda; kontinuitet naselja