Tumačenje sintaksičke dvosmislenosti u engleskom jeziku = Interpretation of syntactic ambiguity in English - Djordjević, Radmila (Monografije / Filološki fakultet Beogradskog univerziteta ;, 1979)
Sažeci na srp., rus. i engl. jeziku