Tumačenje sintaksičke dvosmislenosti u engleskom jeziku = Interpretation of syntactic ambiguity in English - Djordjević, Radmila (Beograd : Filološki fakultet Beogradskog univerziteta, 1979)
Sažeci na srp., rus. i engl. jeziku
Str. 542-557: Bibliografija
Kazala
Tekst na srp. i rus. jeziku. -
Keywords: engleski jezik; sintaksa