Das Lippstädter Marienstift : baugeschichtliche Untersuchung eines westfälischen Kanonissenstiftes des ausgehenden 12. Jahrhunderts - Kimminus-Schneider, Claudia (Bonn : Habelt, 1995)
Zusammenfassung
Summary
Résumé
Bibliografija: str. 251-259
Keywords: Njemačka - arheološka nalazišta; srednji vijek; srednjovjekovna arhitektura; sakralna arhitektura; samostani; crkve; zaštita spomenika; restauracija