Haus Witten : die Ergebnisse der archäologischen Untersuchung an einem Profanbau aus dem 15. bis 20. Jahrhundert - Sommer, Markus; Dahmen, Brigitte (Bonn : Habelt, 1995)
Summary
Résumé
Bibliografija: str. 201-202 i uz tekst
Keywords: Njemačka - arheološka nalazišta; arheološka istraživanja; srednji vijek; profana arhitektura; naselja; kuće; stanovanje; graditeljstvo