Střední paleolit v moravských jeskyních = Middle Palaeolithic in Moravian caves - Neruda, Petr (Brno : Masarykova univerzita, 2011)
Summary
Bibliografija: str. 77-86
Bilješke: str. 75-76
Keywords: Moravska - arheološka nalazišta; paleolitik; špilje; osteologija; petrografija; litička analiza