Uloga tajfe Damjanova u stvaranju nacionalnog stila u srpskoj arhitekturi druge polovine devetnaestog veka - Kadijević, Aleksandar (Leskovac : [s.n.], 1996)
Summary
Separat iz Leskovačkoh zbornika XXXVI, 1996
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Damjanov, Andreja - utjecaj na formiranje nacionalnog stila; Srbija; arhitektura i nacionalni stil; separat