Simetrija u novijoj srpskoj arhitekturi - Đurđević, Marina; Kadijević, Aleksandar (Novi Sad : Matica srpska, 1991)
Zussammenfassung
Transliteracija: srpska ćirilica
P.o.: Zbornik Matice srpske za likovne umetnosti, br.27-28/1991-1992
Keywords: Srbija; arhitektura - 1/2 19. st; simetrija u arhitekturi; moderna arhitektura