Palata Kursulića u Raškoj i njeno mesto u novijoj srpskoj arhitekturi : [separat] - Kadijević, Aleksandar ([Novi Pazar : Muzej Ras, 2010)
Summary
Poseban otisak : Novopazarski zbornik 33/2010.
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Srbija - arhitektura, novija; palaća Kursulića u Raškoj