O arhitekturi crkve Rođenja Svetog Jovana Krstitelja u Negbini : [separat] - Kadijević, Aleksandar (Novi Pazar : [Muzej "Ras"], 2001)
Summary
Posebni otisak : Novopazarski zbornik, 25 /2001.
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Srbija - arhitektura sakralna; Negbina - crkva Rođenja Sv. Jovana Krstitelj