Keramički nalazi s arheološkog lokaliteta Burnum-amfiteatar : doktorski rad - Borzić, Igor (Zadar : I. Borzić, 2010)
Summary
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zadru, Odjel za arheologiju
Dokt. disert., Fil. fak., Zadar, 2010
Bibliografija: str. 644-688 i uz tekst
Keywords: Burnum; antička keramika; terra sigillata; posuđe; glinene svjetiljke