Prodori stranih kultura u kasnom eneolitiku Karpatske kotline : doktorski rad - Brnić, Želimir (Zagreb : Ž. Brnić, 2011)
Summary
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, Odsjek za arheologiju
Dokt. disert., Fil. fak., Zagreb, 2011
Bibliografija: listovi 206-286
Keywords: eneolitik; migracije; Karpatska kotlina; Panonski bazen; kostolačka kultura; vučedolska kultura; badenska kultura; Cotofeni kultura; Jevišovice kultura; vinkovačka kultura