Posrtanje za alibijem : dvadeset bitnih knjiga hrvatske poezije (2000.-2010.) - Šalat, Davor (Biblioteka Tridvajedan Pjesništvo, 2011)
Antologijski izbor pjesama hrvatskih pjesnika, nastalih u prvoj dekadi 21. stoljeća, uz kritičke tekstove o autorima, njihovim zbirkama i samim pjesmama