Posrtanje za alibijem : dvadeset bitnih knjiga hrvatske poezije (2000.-2010.) - Šalat, Davor (Zagreb : V.B.Z., 2011)
Antologijski izbor pjesama hrvatskih pjesnika, nastalih u prvoj dekadi 21. stoljeća, uz kritičke tekstove o autorima, njihovim zbirkama i samim pjesmama
Bilješka o autoru: str. [208]
Keywords: hrvatska književnost - poezija - 2000.-2010. -- antologija; hrvatska književnost - književne studije -- poezija - 2000.-2010.; Dautbegović, Jozefina; Parun, Vesna; Mrkonjić, Zvonimir; Jagić, Dorta; Mihalić, Slavko; Dragojević, Danijel; Fiamengo, Jakša; Rešicki, Delimir; Derkač, Lana; Benić, Gordana; Jahić, Ervin; Pogačar, Marko; Sušac, Gojko; Vladović, Borben; Rogić Nehajev, Ivan; Begović, Sead; Kirin, Miroslav; Jendričko, Slavko